Сърдечно благодаря за прекрасната екскурзия до Румъния 16-18.06.2017. Възхитена съм от професионалните умения и екипната работа на екскурзоводката Симона и шофьора Севгин! От името на цялата ловешка група им благодарим за приятно прекараното време! Бъдете здрави и все така добри професионалисти!

Лиляна Асенова, 20.06.2017 г.


 

Благодарим на всички за професионалното отношение и прекрасната екскурзия в Р. Сърбия на 26-28.05.2017г. Поздравяваме водещата за РД!!! Рина, бъди здрава, все така позитивна, лъчезарна! Бъди щастлива!!! Много клиенти на фирмата! Препоръчваме!

Калинка Русева, 29.05.2017 г.


 

Здравейте,

бързам да споделя невероятната екскурзия до Румъния, с богата програма, перфектна организация, отличен екскурзовод Симона и безупречен шофьор Христофор. Препоръчвам на всички, решили да посетят Синая, Брашов и земите на граф Дракула, да се доверят на „Бамби М тур“ на професионалисти да ги преведат през мистиката, фолклора и историята по тези места, както го направих аз.

Благодаря на Петко, Симона и Христофор за невероятните преживявания от 6-8 май 2017г.

До нови срещи!

Нина Михова, София, 15.05.2017 г.


 

Здравейте, искам да изкажа моите най-добри отзиви за екскурзията организирана до Белград, Върнячка баня и Ниш – организацията беше много добра, групата беше страхотна, екскурзоводите също – имаше прекрасни места които ни показаха, традиционната сръбска вечеря беше много весела… да не забравя и шофьора без който въпреки получилият се проблем прибирайки се към България стигнахме в София живи и здрави, без това да се отрази на доброто ни настроение и положителните емоции с които се бяхме заредили.

Димитрина Михайлова, София, 08.05.2017 г.


 

Всеки, който е ходил на екскурзия с автобус, знае колко много неща може да се объркат и вместо мечтаната почивка да се озове в няколкодневен капан на мрънкаща и изнервена тумба. При нас това не се случи. Екскурзията ни до Сърбия 29.4-1.5.2017 беше истинско забавление. Няма как да се съберат 50 непознати, всеки с различна представа за личен комфорт и очаквания от пътуването, без да има разногласия.

Благодарение на нашата прекрасна екскурзоводка Рина и на шофьора Бейсим, ние изкарахме три динамични, невероятни и изпълнени с усмивки дни. Сърдечно благодаря!

Ирена Маринска, София, 04.05.2017 г.


 

При толкова добри и топли думи, написани от други туристи, предпочели Бамби М Тур пред десетките останали агенции, ни е трудно да кажем нещо ново, но сме толкова впечатлени от изключително добрата организация и планиране на тредневния ни престой в Румъния, че можем да кажем едно голямо „Благодарим!“ Сърдечно благодарим на Севгин за комфортното пътуване и страхотното му чувство за хумор! Особено сме впечатлени от Симона – такъв екскурзовод досега не сме имали – интелигентна, с богата култура и знания, човечна, вниматерна и отзивчива на всички наши питания. Нито веждън не я заварихме неподготвена.

Благодарим й от сърце! На Севгин, Симона, Петко и целия екип на Бамби Тур желаем да бъдете все така добре организирани и добри хора! И разбира се, здраве, хубав късмет, хъс за нови победи и удовлетворение от това, което правите за хората, които ви се доверяват!

Силвана и Георги Радеви, София, 18.04.2017 г.


 

Здравейте,

Трудно е да намеря думи, за да опиша емоциите, които изживяхме заедно, Вашата фирма, нашата Фирма и всички „пасажери на борда“. Това беше най-прекрасният тийм билдинг, в една невероятно красива страна, изненадващо красива, с най-всеотдайните хора от Бамби М Тур! Алхимика Трейдинг ЕООД е Ваш почитател и Ви благодари за незабравимите мигове в земята на Дракула, в най-емоционалните нощи около Хелоуин, тогава, когато тъмните сили се събуждат, а ние успяваме да ги укротим с много усмивки, танци, огън и темперамент. Маските скриха лицата ни, но разкриха желанието да преборим злото в себе си.

Беше всеотдайно раздаване, нашето в името на колектива и на децата, разбира се, и Вашето, да се почувстваме щастливи и да изживеем едни от най-вълнуващите мигове в живота си. С Вас е бягство, от проблемите, лекуваме подтиснатите си души, зареждайки ги с много положителни емоции, които за дълго остават извор на радост и усмивки. И не само, слънчевата Симона, всеотдайният Петко и разбира се Севгин, в чийто ръце бяхме поверили нашата сигурност по време на пътуването дадоха всичко от себе си, за да направят това пътуване незабравимо. Красотата на Румъния се вижда и с очи, но когато Симона и Петко разказват, сякаш всичко оживява, чувстваш се съпричастен на времето, в което се потопяваш с посещението на всеки обект. Не пропускайте да пътувате с тях. Лично аз за втори път минавам този маршрут с Бамби М Тур, и повярвайте ми, усещането отново е невероятно. Успех за всички Вас!

Продължавайте все така. Когато нещо се прави с обич, се усеща от хората и те пак ще се върнат, пак и пак …

Мая Гергова, 04.01.2017


 

Здравейте,

Искам да изразя благодарността си за чудесната екскурзия, която организирахте. Много мил и отзивчив Петко, готов да помогне и покаже всичко, което знае. С него се чувствах спокойна и много доволна. Ще се възползвам с удоволствие и от други Ваши оферти. Още веднъж, благодаря за приятното изживяване.

Поздрави,

Катя Георгиева, 18.12.2016


 

Искам да се присъединим с това писмо към благодарностите за хубавите дни с Вашата екскурзия до Синая, Бран, Брашов!

Благодарим за профисионализма, коректността, хубавото настроение на Симона ( нашата екскурзоводка ) и Петко ( шофьор на автабуса ) !

До нови срещи!!!

Нора Футекова, 25.11.2016


 

Изключително доволни останахме от екскурзият до Букурещ, Синая, Бран и Брашов, организацията беше много добра, хотела в който бяхме настанени, също беше много хубав и уютен. Благодарим на Севгин за осигуреният комфорт по време на пътуването и на Петко за безупречният професионализъм, през цялото време не спираше да ни разказва интересната история на тази прекрасна република (Румъния). Бяхме заредени с много положителни емоции след екскурзията за което едно огромно Благодарим!!!

Деси и Иван от Ботевград, 26.09.2016


 

За пореден път съм изключително доволна от пътуването, което преприех с Вашата фирма. Като продължение на вълнуващото пътешествие до замъците Пелеш и Бран, което осъществих през пролетта със Симона, Петко и Севгин, сега през септември посетих Хунедоара, Алба Юлия и Сибиу. Маршрут, не популярен, но определено си заслужава да се посети. Петко за пореден път беше изчерпателен и подробен в информацията, която ни предоставяше. Грижовен за удобството на всички туристи. Програмата беше много добре организирана и изпълнена и успяхме да посетим допълнителни обекти, които не бяха планирани в тази екскурзия. Мишо – внимателен и прецизен шофьор, който стоически издържа на капризите на пътуващите.

Благодаря Ви за вниманието, пофесионализма и незабравимите пътешествия.

Успех и до нови срещи!

Албена Камбурова, 08.09.2016


 

Уникални! Организирани, страхотна компания, с чувство за хумор… Разкази за всяко място… угаждащи на всички капризи… със сигурност ще сте изборът ни за бъдещи пътувания!

Семейство Спасови, 06.09.2016


 

Благодарим Ви за отлично организираната екскурзия. И най-вече на Симона,Петко и Севгин които дадоха всичко от себе си за да останат в нас незабравими спомени от това пътуване. Желаем Ви само успехи и повече желаещи да пътуват с вашата агенция.

Доктор Руска Попова и Ефтим Василиев, 26.08.2016


 

От години не бях ходил на екскурзия с фирма /предпочитам със собствен превоз и резерваций направени лично от мен/, но решихме тази година с моята приятелка да рискуваме с една оферта на Бамби М до замъка Пелеш и Дракула в Румъния и не сгрешихме. Както обикновено прочетохме всички отзиви и… само хубави, малко се изненадахме /толкова пък да няма недоволни/, но рискувахме и не съжаляваме.Видяхме разликата когато всичко е организирано /имам предвид посещенията в замъка Пелеш и Дракула не чакаш на дългите опашки, получаваш подробна информация за всичко на роден език и къде какво може да си купиш да хапнеш и дори къде можеш да пиеш хубава бира…

Благодарим на Петко за изчерпателната информация за през целия път, на Севгин за професионалното шофиране и отношение към пътуващите и накрая на Симона за изненадите и успех в бизнеса.

Препоръка: Малко по- подробна информацияс за тези, които използват изцяло интернет за закуване на ваучери, плащания ,допълнителни услуги т.н просто един email с пояснения за цялата процедура и последващи действия.

Благодаря на Всички Бамби м тур и до нови срещи!!

Николай Пецев, 05-07 08 2016


 

Здравейте приятели от „Бамби М Тур“!

Привет чаровна, артистична и забавна Симона, привет Петко – сладкодумен като братя Грим и изключително интелигентен човек, привет Севгин – „виртуоз“ на волана и ненадминат полиглот! Благодаря Ви за прекрасните емоции, за невероятното преживяване и горещите спомени от страната на Дракула! Привет и на всички приятели, с които се запознахме на това истинско пътешествие и красиво приключение, изпълнено със замъци, незабравими гледки, забавления и приятни разговори във прегръдките на Влахия и Трансилвания!

Светлана, Аргир и Николай от Благоевград, 05-07.08. 2016


 

Изключително добра организация на груповите посещения и свободното време. Шофьорът ни Севгин беше изключителен професионалист, от Петко научих много интересни факти, Симона разнообразяваше беседите с много креативност. А групата ни беше много ентусиазирана и страхотна. Благодаря, че бях с Вас в Румъния: 5-7.08.2016г. Вярвам, че ще се срещнем отново.

Цветелина Катевска, 15 август 2016


 

Благодаря на екипа на Бамби М Тур за добре организираната екскурзия до Румъния на 5 – 7.08.2016г. Екскурзоводите Петко и Симона даваха непрекъснато информация и за местностите през които минавахме и за забележителностите, които посещавахма.Симона беше изключително чаровна и винаги усмихната.

Всички екскурзианти бяха очаровани от професионализма на Петко и Симона. А водача на автобуса Севгин беше невероятен професионалист. Благодарим още веднъж на всички.

Г-жа Гербеева и Кристиана, 12 август 2016


 

Здравейте,

Казвам се Веселина Петрова. Заедно със съпруга и внуците си бяхме на екскурзия до Румъния от 1 до 3 юли.

Всички останахме приятно изненадани от вниманието и старанието на Вашите сътрудници (Симона и Петко), за превръщането на тази екскурзия в едно страхотно хубаво преживяване за мен и моите близки. Затова искам да изкажа благодарността си на Бамби М тур за перфектната организация, която направи екскурзията ни истинско удоволствие. Впечатленията ни от Симона и Петко са повече от отлични. Останах очарована от Симона. Тя прояви такава ерудиция, отлично организираше всички мероприятия по нашето пребиваване и същевременно ни представяше подробна информация за обектите, които посещавахме и забележителностите по край които преминавахме – беше просто невероятна. При това с много оригинални идеи – при посещението на замъка на Дракула и крепостта. Въпреки трудностите по реализацията на екскурзията, тя си остана винаги усмихната и внимателна. Ние от 7-8 години през лятото ходим на екскурзии с други фирми и имаме наблюдения и можем категорично да кажем, че такива екскурзоводи не сме имали. Това момиче гори в работата си. Това като че ли е нейно призвание. Благодарим й от сърце. С отлични впечатления сме и от Петко. Изключително толерантен и внимателен с всички и винаги бяхме точно навреме на местата за посещение. Дори дългото шофиране, което неминуемо го изморяваше, не можеше да му отнеме доброто настроение.

Въобще екипът беше прекрасен и това осигури и нашето хубаво настроение по време на цялата екскурзия.

Това е и причината за в бъдеще да следим Вашия сайт и ако предлагате дестинация, която сме решили да посетим, не се съмнявайте, ще бъде предпочетена Вашата фирма – СПЕЧЕЛИХТЕ НИ!!!

Веселина Петрова, 06 юли 2016


 

Имахме удоволствието да се разходим из Трансилвания в периода 24-26 юни 2016 с Бамби М Тур.

Останахме изключително доволни от организацията, интересните места, които посетихме и истории, които съпреживяхме. Малшанс е да имаш двама екскурзоводи – Миглена, която да разказва в детайли по-сериозните неща и жизнената Симона, която с артистичния си талант кара легендите да оживяват пред туристите. Хотелчето, в което отседнахме, беше спретнато и уютно, домакините – гостоприемни.

Благодарим Ви!

Дафинка Митева, 06 юли 2016


 

Възхитена съм от професионално организираната Великденска екскурзия до Румъния! Видяхме и научихме безброй неща за северната ни съседка! Очарована съм от работата на водача Петко и на активната Симона. Благодарим ви!

Валентина Петрова, 02 май 2016


  Исам да изкажа голямата си благодарност към ф-ма Бамби М Тур- и най вече към прекрасните екскурзоводи – Петко и Симона!! Благодарение на тях се потопихме в една приказка !! Да всичко ,което ни разказаха и запознаха беше така поднесено , че не усетихме умора , напротив не искахме тя да свършва !!Истински професионалисти!! Петко да си жив и здрав и да радваш със знанията си още много хора!!Симона – тя е едно лъчезарно момиче на което пожелавам да израства с много успехи в живота!! Не , няма да забравя и шофьора – той беше виртуоз на волана!! Сърдечно благодаря за прекрасните и спокойни ескурзионни дни!!Нямам търпение пак да пътувам с вас!!

Румяна Георгиева, 02 май 2016


 

Здравейте екипа на „Бамби М тур“! Преди една седмица бяхме с Ваши представители до северната ни съседка и останахме много, много доволни от обслужването, от приятелското отношение към нас, от впечатленията и от това, което научихме през тези дни! Специални благодарности за екскурзовода г-н Петко и за водача на автобуса – Севгин, който съчетава в себе си не само водач на автобус, но и много повече. Организацията на екскурзията беше много добра и още веднъж… БЛАГОДАРЯ! Ще останем с много добри приятелски спомени и… надявам се, да се срещнем отново!

Роза Цветанова, 01 май 2016


 

Изключително сме доволни от екскурзията в Румъния през уикенда. Шофьорът на автобуса и екскурзоводът бяха на едно много високо професионално ниво и направиха всичко възможно екскурзията да остане незабравима за нас. Благодарениe на тях, при възможност ще използваме отново услугите на Бамби М Тур. 🙂

Мая Милканова, 25 април 2016 г.


 

Благодаря за прекрасните 3 дена, които ни подарихте! Програмата на екскурзията ни до Трансилвания беше отлично направена – видяхме толкова много забележителности, имахме достатъчно свободно време, за да усетим духа на градовете, които посетихме, преходите не бяха уморителни и хотелът, в който отседнахме беше уютен, чист и с много гостоприемни домакини, а храната беше чудесна. Искам да изкажа специални благодарности на нашата екскурзоводка! Толкова подготвен и знаещ човек отдавна не бях срещала. Успя да отговори на всичките ни въпроси, касаещи не само посещаваните обекти, въпроси, засягащи цялостната история на Румъния, а за децата имаше и румънски приказки с техните национални герои. Не само аз, всички от групата бяхме впечатлени! Още веднаж благодаря за Вашето внимание и отзивчивост! Успех!

Цена Вълчева, 23 август 2015 г.


Тук можете да ни пишете мнение, препоръка или просто отзив от Вашата прекрасна почивка: [contact-form-7 404 "Not Found"]
Share Button

Сайтът използва бисквитки (cookies) повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close